home

*** Asociatia Romana pentru Multimedia Interactiva, persoană juridică fără scop patrimonial, cu sediul în Bucuresti, Calea Floreasca 167, sector 1, s-a constituit la 12 iunie 2001 si este înregistrată în registrul special de la Judecătoria Sectorului 1 din Bucuresti cu numărul 101/10.10.2001.

*** Asociatia Romana pentru Multimedia Interactiva este asociata la European Academy of Digital Media (www.eadim.org), impreuna cu institutii si asociatii similare din 11 tari europene.

*** Asociatia Romana pentru Multimedia Interactiva este asociata la Consortiul Europrix (www.europrix.org), organizator al competitiei internationale sustinuta de Comisia Comunitatii Europene.

*** ARMI a participat in 2002 si 2003 la organizarea Premiului pentru Continut Cultural Multimedia din cadrul Premiilor Patrimoniului Cultural ale Ministerului Culturii si Cultelor.

*** A organizat impreuna cu Institutul pentru Tehnica de Calcul a treia editie a Conferintei nationale Civilizatia Informatiei in ziua de 7 iunie 2002. Cu aceeasi ocazie s-a prezentat programul Europrix 2002 (www.europrix.org) în prezenta prof. Peter Bruck, coordonatorul programului. In prezent, participa la organizarea editiei nationale a acestui premiu, editie la care sunt prezentate produse elaborate in anul 2004. (www.e-content.ro)

*** Tot impreuna cu impreuna cu Institutul pentru Tehnica de Calcul s-au organizat mai multe evenimente stiintifice, mese rotunde si ateliere de lucru, in cadrul programelor CULTINFORM si ACTeN.